B009 | Klaver-Partnersadvocaten
16645
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-16645,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive
Over dit project

Klaver-Partnersadvocaten Case

Klaver-Partnersadvocaten

Klaver partnersadvocaten is een advocatenkantoor. Met één groot verschil ten opzichte van de traditionele advocatuur: bij Klaver partnersadvocaten zijn de uurtarieven aanzienlijk lager. Meer informatie over de werkwijze van Klaver partnersadvocaten, kunt u hier lezen.
Klaver partnersadvocaten richt zich op de MKB-ondernemer die voor juridische zaken echte deskundigheid wenst, maar niet de hoge uurtarieven van een ‘gewone’ advocaat.
Klaver partnersadvocaten heeft dezelfde (bijzondere) rechten en bevoegdheden als een gewone advocaat. En ook de verplichtingen, zoals een geheimhoudingsplicht, het volgen van verplichte cursussen en het hebben van een behoorlijke aansprakelijkheidsverzekering. Klaver partnersadvocaten verricht ook de werkzaamheden van een advocaat. Zowel bij de kantonrechter, de ‘reguliere’ rechtbank als bij de gerechtshoven.
Bij Klaver partnersadvocaten bent bent u dan ook verzekerd van juridisch advies en deskundige bijstand door een advocaat waarvoor het juridische vak dagelijks werk is!
In juridische aangelegenheden is vertrouwen en persoonlijke aandacht een belangrijke zaak. Neem vrijblijvend contact op met Klaver partnersadvocaten om kennis te maken en u te overtuigen.

https://klaver-partnersadvocaten.nl/

Klaver-Partnersadvocaten

B009 realiseerde voor Klaver-Partnersadvocaten een gloednieuwe website.
Daarvoor is WordPress gebruikt.
Ook heeft B009 een nieuwe Logo gerealiseerd voor Klaver-Partnersadvocaten.
Verder word het gehost bij ons.

Geleverde diensten

  • Responsive Website
  • New Logo
  • Managed Hosting